SETMANA DE LA CIÈNCIA A L’IBEC

Per la Setmana de la Ciència, us hem preparat diferents propostes perquè gaudiu al màxim del món de la Bioenginyeria. No us les perdeu!

Bojos i boges per la Bioenginyeria

Els joves presenten les seves idees

Divendres 8 de novembre
Hora: 17:30h
Sala Dolors Aleu (Parc Científic de Barcelona)
C/Baldiri Reixac 4-8

Vine i descobreix amb els ulls d’un estudiant de batxillerat la recerca en bioenginyeria!

En l’últim any, 24 joves han participat durant 15 dissabtes en un programa d’immersió científica molt especial: Bojos per la Bioenginyeria. En aquesta sessió de cloenda, els estudiants presentaran les seves pròpies idees sobre com resoldre problemes reals de salut.

Ets professor i vols saber com és un programa de formació en recerca per a estudiants de secundària? Ets un estudiant de secundària i estàs pensant a participar en una de les pròximes edicions? Tens curiositat per saber com afrontaran la recerca les noves generacions i com la bioenginyeria hi jugarà un paper fonamental? Si la resposta a alguna d’aquestes preguntes és sí, no t’ho pots perdre!

Què són els òrgans en un xip? I la Bioenginyeria?

Dijous 14 de novembre
Hora: 18:30h
Sala Dolors Aleu (Parc Científic de Barcelona)
C/Baldiri Reixac 4-8

Per al desenvolupament de nous fàrmacs, la indústria depèn en gran manera de l’estudi amb models animals i amb cultius cel·lulars en 2D. Descobreix com la recerca innovadora en el desenvolupament d’òrgans en un xip pot contribuir a disminuir l’ús d’animals de laboratori i a millorar els estudis desenvolupant models en 3D.

Amb la campanya de captació de fons del projecte Faster Future de l’IBEC, i gràcies a persones com tu, hem fet possible un dispositiu de múscul en un xip que permetrà provar fàrmacs al laboratori de forma fiable i econòmica.

Vine i descobreix en quina fase es troba el projecte i, com gràcies a les aportacions econòmiques d’empreses i particulars, hem pogut avançar una mica més cap a la medicina del futur.

T’esperem a l’IBEC on podràs veure de primera mà aquest dispositiu i visitaràs el laboratori on s’ha desenvolupat la major part d’aquest projecte.

INSCRIU-TE

Inscriu-te a les activitats de la Setmana de la Ciència a l’IBEC

Si us plau, emplena el següent formulari:

Nom:

Cognoms:

DNI:

Correu electrònic:

Número de persones:

Selecciona una o les dues opcions:
Bojos i boges per la Bioenginyeria (8 de novembre, 17:30h)Què són els òrgans en un xip? I la Bioenginyeria? (14 de novembre, 18:30h)

De conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a un sistema de tractament, titularitat d'Institut de Bioingeniría de Catalunya (IBEC). Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la protecció de dades aquí. Pel que fa a rebre comunicacions sobre altres esdeveniments, notícies, novetats i campanyes que considerem poden ser del meu interès:

He llegit i accepto.He llegit i NO accepto.

Segueix-nos en xarxes